Så rustar du dig inför fiskeresan

När du ska åka iväg på din efterlängtade fiskeresa är det viktigt att du har med dig bra saker för att upplevelsen ska bli förstklassig. Investera i bra produkter, allt från fiskeredskap till tändstål. När du har bra saker blir din vistelse i naturen mycket trevligare.

Young,Amateur,Angler,Holds,The,Fish,(zander),In,The,HandAtt åka på en fiskeresa är härligt och avkopplande. Fiske är en rolig och spännande fritidssysselsättning. När du fiskar är du ute i naturen och om du ska spendera en helg ute krävs det att du är rätt utrustad. Om du vill köpa bra och kvalitativ utrustning för din fiskeresa ska du kolla in www.lightmyfire.com/se som har ett flertal produkter som är bra att ha ute i naturen. Att ha ett tändstål är en nödvändighet när du ska vara utomhus. När du har ett tändstål vet du att du kommer att kunna göra upp en eld oavsett vilka förhållanden som råder. Om det regnar finns det alltid en risk att tändstickor och tändare inte fungerar. Ett tändstål kan du alltid lita på. Om du ska äta några måltider när du är ute vid vattnet är det bra att investera i praktiska och funktionella måltidsprodukter som tallrik, mugg och bestick. Ta med dig tillräckligt med mat när du är ute och fiskar. Det är inte roligt att fiska när magen börjar att kurra.

Kolla upp fiskeområdet du ska till

Innan du åker iväg på din fiskeresa är det viktigt att du har koll på fiskereglerna som råder dit du ska. Se alltid över din fiskeutrustning innan du åker iväg. Kolla att linan är i bra skick och att krokarna är vassa. Kolla också upp hur mycket fisk det är tillåtet att ta upp där du ska fiska. Om du ska befinna dig på en båt är flytväst, solskydd, solglasögon och myggmedel bra att ha i väskan.

Scroll to top