Välj Elite Hotell när det är dags för fiskeresa

Hägrar en härlig fiskeresa? Längtar du efter tystnaden i naturen men vill ändå njuta av ett riktigt härligt boende och sova gott om natten. Då följer här några värdefulla tips till dig.

Upplev naturen men bo bekvämt

Visst kan det vara härligt att uppleva naturen, men när man ägnat en hel dag åt fiske kan det vara skönt att krypa ned i en riktigt bekväm säng. Ett bra tips är att boka boende på Elite.se inför din fiskeresa. En stor fördel med hotellkedjan att de har hotell utspridda över hela landet. Chanserna är alltså stora att det finns ett passande hotell just där du vill förlägga din fiskeresa.

Satsa på en fiske-hemester

Fishing,Rod,Lake,Fisherman,Men,Sport,Summer,Lure,Sunset,WaterNu när vi lever i pandemitider kan det vara extra bra att förlägga fiskeresan just i Sverige.

”Många av våra gäster brukar ta flyget hit, men det blev besvärligt med det i samband med Covid 19” säger till exempel Andreas Nilsen som anordnar fiskeresor i Norge.
Det kan med andra ord vara bra att hålla dig på hemmaplan om du verkligen vill att fiskeresan ska bli av. Som tur är finns många fina fiskevatten i Sverige. Fiske i Hållsdammen som ligger i Skaraborgs kommun lockar till exempel många fisketurister. Några andra tips på resmål är Käringberget i Norrbotten, Amboälven i Arvidsjaur samt Kloten i Malingsbo. Den senare passar om du vill hålla dig lite mer centralt. På nästan alla platser går det dessutom att boka ett härligt rum på ett Elite hotell i närheten.
Scroll to top